Waarom Is Sporten Gezond

Published Jun 15, 22
2 min read

Fitnessapparaten voor Thuis - Sporten en Afvallen

Afvallen gaat centraal met gezond eten en sporten.   Op zoek naar duurzame producten? Natuurlijke voeding, ecologische kleding, biologische gezondheidsproducten? Midgaardshop heeft het allemaal. En nog veel meer. Ontdek al onze categorieën en laat je verleiden door ons ruim assortiment aan duurzame producten. Gezonder en minder eten is het belangrijkste als je wilt afvallen. Door te sporten of te bewegen verbrand je meer calorieën, dit kan dus wel goed helpen bij het afvallen. Maar afvallen door alleen bewegen kost heel veel tijd. Het is daarom van belang om minder te eten dan je verbrandt. Het perfecte fitnesstoestel voor thuis is dé Home gym van Midgaardshop . Hou je van lichaamsbeweging, maar lukt het je niet altijd om die verplaatsing naar de fitness of gym te maken? Genoeg van dure abonnementen? Of wil je soms gewoon eens een korte pauze van een kwartiertje nemen om te bewegen? Dan is een homegym ideaal. 24/24u geopend, 7 dagen op 7 en bewegen wanneer het jou uitkom  

DUURZAME PRODUCTEN

Midgaardshop werd in 2000 opgericht door Tom Vandyck en Ann Van Ende en is een trendy lifestyle winkel, biologisch & eco-vriendelijk, met respect voor mens en arbeid. Met meer dan 20 jaar ervaring en met duurzaamheid, persoonlijke service en eerlijke handel nog steeds als belangrijkste pijlers bieden we de groene consument een ruim aanbod aan betere producten.   Voor de selectie van onze producten hanteren we steeds deze regels:
 1. onze producten dragen ecologische, biologische of sociale labels of zijn ambachtelijk vervaardigd
 2. onze producten zijn niet getest op dieren
 3. onze producten hebben een duidelijk nut en/of zijn een goede oplossing voor een probleem
 4. onze producten worden geproduceerd onder maatschappelijk verantwoorde omstandigheden: correcte verloning, geen kinderarbeid en goede werkomstandigheden
 5. onze producten zijn mooi gemaakt en brengen een estetische waarde in elke omgeving
Elk product werd voorafgaande door ons zelf getest zodat we altijd uit ondervinding weten wat we verkopen!

Gezond Sporten

Bij zwaar intensief sporter, zoals een marathon lopen, wordt het belangrijk om je koolhydraatvoorraad constant aan te vullen - rode ogen na sporten. Sporters nemen daarvoor onderweg vaak een (isotone) sportdrank (gebroken rib sporten). Die helpt ze om lang op intensief niveau te presteren en sneller te herstellen na een zware inspanning. Homegym. Van brood krijg je energie Voor iedere sporter op elk niveau is brood een uitstekende basis (dafalgan voor het sporten).Deze voedingsstoffen zorgen voor een langdurige beschikbaarheid van energie en zijn goed voor de werking van spieren. Vooral volkorenbrood is aan te bevelen, omdat dit brood de meeste voedingsstoffen bevat. Met brood kun je bovendien volop variëren en het is gemakkelijk mee te nemen, ook in je sporttas. Brood en sport zijn dus een perfect match! Vóór de training: koolhydraten Wie intensief sport verbruikt onder andere meer koolhydraten. spierstijfheid na sporten.

Voorafgaand aan een training of prestatie heb je dus vooral koolhydraten nodig (Fitnesstoestellen). Brood bevat vooral langzame koolhydraten uit zetmeel (olympische spelen sporten lijst). Met deze langzame koolhydraten heb je lang profijt van de energie die ze leveren. Voor en tijdens een training kun je vette en eiwitrijke producten beter laten staan, die vallen bij veel mensen zwaar op de maag, omdat ze een langere verteringsweg hebben (wat doen tegen spierpijn na sporten).

Deze hebben een mooie mix van snelle suikers én langzame complexe koolhydraten (sporten met kinderen). Hierdoor leveren ze veel energie! Probeer het uit! Welke voeding goed valt en hoe kort voor het sporten je nog iets kunt eten of misschien zelfs moet eten, verschilt nogal per persoon. Volkorenbrood is aan te bevelen vanwege het hoge gehalte aan voedingsstoffen.De stelregel is: snelle koolhydraten, weinig vet en eiwitten tijdens de training en veel eiwitten, koolhydraten en vocht erna. Fitness. Een mix van snelle en langzame koolhydraten heeft zowel vóór als na het sporten de voorkeur. Voor een goed herstel: eiwitten Na afloop van een training moet je lichaam herstellen - spaanse sporten. Vooral eiwitten zijn dan belangrijk voor het herstel van je spieren.

Afvallen Door SportenNeem altijd een drinkfles met water mee en drink tijdens de training regelmatig! - Gezond eten.

Gezond sporten, dat is ook gezond eten

Niet alleen topsporters, maar ook recreatieve sporters plukken de vruchten van gezonde eetgewoontes. Een gezonde levensstijl, dat is immers meer dan sporten en bewegen alleen. Gezond eten betekent de juiste balans vinden tussen de ingrediënten die je lichaam nodig heeft. Dat zijn: vetten, koolhydraten, eiwitten, vezels, mineralen, vitaminen en water. Gezond eten: wat is dat nu precies? In de media verschijnen zoveel tegenstrijdige berichten dat je op den duur het bos door de bomen niet meer ziet. Daarom verzamelde het Vlaams Instituut Gezond Leven alle kennis over gezonde voeding.

Tips voor een gezond leven

Of je dagelijkse inspanning nu bestaat uit een flink stuk wandelen, fanatiek hardlopen of een teamsport als bijvoorbeeld voetbal of hockey. Alle vormen van beweging zijn goed voor je lichaam. Beweging en sport kunnen bijdragen aan het verbeteren van je conditie, aan het groeien van je spieren en het verliezen van gewicht. Gezond eten en drinken helpen daarbij. De drie grondslagen van de voedingsdriehoek (Eet in verhouding meer plantaardige dan dierlijke voeding; Vermijd ultrabewerkte voeding zoveel mogelijk; Verspil geen voeding en matig je consumptie) vormen de basis voor tien Gezond Leven tips. Zo willen we jou bewustmaken van gezonde voeding en je motiveren om er zelf mee aan de slag te gaan.
 1. Neem plantaardige producten als basis voor elke maaltijd
 2. Beperk je inname van producten met dierlijke oorsprong
 3. Drink vooral water
 4. Kies zo weinig mogelijk voor ultrabewerkte producten
 5. Varieer en zoek alternatieven
 6. Eet op vaste tijdstippen en samen met anderen
 7. Eet bewust en met mate
 8. Pas je omgeving aan
 9. Werk stapsgewijs
 10. Geniet van wat je eet!

Navigation

Home

Latest Posts

Auto Verkopen Contant Geld

Published Jan 29, 23
3 min read

Tweedehands Auto Verkopen Aan Handelaar

Published Jan 18, 23
10 min read

Horoscoop Tweeling Metro

Published Jan 15, 23
10 min read